Pagina :   1    2    3 

Workshops Studio fotografie MET Model:

 

ws

EEN op EEN workshops, jij bent de enige cursist. Geen groeps workshops. Leren wat JIJ wil leren.

Ook met jouw EIGEN model !

Je bent al een tijdje bezig in de fotografie, bent enthousiast en scoort aardige resultaten. Toch wil je graag verder. Studiofotografie met model. Trucs en tips leren die jouw fotografie naar een hoger plan brengen. Basis principes leren of juist wat hogerop. Misschien heb jij nog nooit modellen gefotografeerd, wellicht heb je juist wel ervaring maar het gevoel dat je "stil staat".  Dan is hier een uitgelezen kans. In een gezellige studio met moderne apparatuur van het topmerk Elinchrom. Zie voorbeelden op deze site.

ALLE workshops kenmerken zich doordat het ALLEMAAL  > EEN op EEN <   workshops zijn. Jij bent dus altijd de ENIGE deelnemer. Dat betekent dat jij precies leert wat JIJ wil weten en geen rekening met andere deelnemers hoeft te houden. Ik werk met ervaren modellen, maar als jij liever met jouw eigen model komt , dan kan dat. Dat mag ook een onervaren model zijn, dat graag leert poseren. Uiteraard is een workshop met jouw eigen model goedkoper.

Ik heb vele jaren ervaring in het geven van workshops, instructies en opleidingen voor KODAK - AV products, in/voor: Planetarium Artis Amsterdam, EEG-Luxemburg - Expo 2000 Hannover - Photokina Köln - Salon de Photo Paris - en vele anderen.

voor specificatie van de workshops + begeleide shoots ....INFO zie volgende pagina's.

Pagina :   1    2    3 


Webdesign ©2008 TimDeibel.nl